Penis Boyu Cinsiyet Kalitesini Belirliyor mu?

Erkekler ve partnerleri, penis büyüklüğünün cinsel tatmini etkilediğinden endişe ediyorlar. Toplumda büyük bir penisin kadınlar arasında çok popüler olduğu yönünde gelişen bazı efsaneler vardır, bu nedenle çoğu erkek büyük ve uzun bir penis ister.

Penis Boyu Cinsiyet Kalitesini Belirliyor mu?

Cinsel ilişki sırasında bir partneri tatmin etme yeteneği nihayetinde büyük veya küçük bir penise göre önceliklidir. Ancak, penis büyüklüğünün cinsiyetin kalitesini belirlediği doğru mu?

 

 

Penis Boyu Cinsiyet Kalitesini Belirliyor mu?

 

Genelde kadınlar tarafından yaklaşık 10 ila 17 cm’lik normal bir boyut ve yaklaşık 5 cm’lik bir çap tercih edilir.

 

Cinsel olarak uyarılmadığında, ortalama bir kadının 7-10 cm derinliğinde bir vajinası vardır. Ve cinsel uyarılma yaşandığında, kan akışı rahim ağzının (serviks) ve rahmin yükselmesine neden olur, böylece vajinal kanal yaklaşık 12-17 cm uzar. Bu nedenle kadınlar ne çok büyük ne de çok uzun olan bir penisi tercih ederler.

 

Erken penetrasyon yaparken, kadınlar genellikle büyük olmaktan şikayet eder. Bunun için normal büyüklükteki erkeklerin cinsel yeteneklerini artırmaları gerekir çünkü bu kadınlar tarafından tercih edilmektedir.

 

Büyük bir penis boyutu, bir erkeğin partnerinin G noktasına ulaşmasını sağlamaz. Hatta bazen penis, cinsel ilişki sırasında rahim ağzına dokunurken kadınların ağrı hissetmesine neden olabilir.

 

Unutmayın, araştırmalar, kadınların seks sırasında partnerlerinin penisinin büyüklüğünün farkında olmadıklarını göstermiştir.

 

Penis büyütme faydalı mı?

 

Penis büyütme tedavisi yapmak doğru çözüm değildir. Yatakta tatmin olmak için bilgi ve becerilerinizi ve cinsel ilişkilere duyarlılığınızı artırın.

 

Dikkate alınması gereken şey boyut değil, erkeklerin duyarlılığa nasıl dokunabileceği ve partnerin hayal gücünü nasıl ortaya çıkaracağıdır. En çekici hissi, el veya ağız stimülasyonu ile çeşitli başka yollarla verin.

 

Çok uzun olmayan penisi olan erkekler için maksimum tatmin elde etmek için en uygun pozisyon yakalamalıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.