Göğüs ve Sütyen Sağlığı Hakkında Mitler ve Gerçekler

Toplumda yayılan sağlıkla ilgili birçok efsane ve gerçek. Net bir araştırma temeli olmadan genellikle bir kadından diğerine dolaşan meme sağlığı da dahil.

Göğüs ve Sütyen Sağlığı Hakkında Mitler ve Gerçekler

Göğüs sağlığı genellikle sütyen kullanımıyla ilişkilendirilir. Giydiğiniz sütyen türünden başlayarak gece sütyeninizi taktığınız zamana kadar. Yanılmamak için sutyen ve meme sağlığı ile ilgili diğer kadınlarla paylaşabileceğiniz efsaneler ve gerçekler burada.

 

EFSANE

Telli sütyen takmak meme kanserini tetikleyebilir.

 

Belki annelerin çoğu göğüs kanseri korkusuyla balenli sütyenlerden kaçınıyor. Şimdiye kadar bu konuda kesin bir araştırma yapılmadı. Bununla birlikte, sağlıksız bir yaşam tarzı, aşırı kilolu olma ve genetik bozukluklar gibi birçok potansiyel tetikleyici faktör vardır.

 

Uyurken sütyen giymek de meme kanserini tetikler

 

Uyurken sütyen takmanın kansere yol açabileceği artıları ve eksileri de belirsizdir. Uyku sırasında tüm vücuttaki dolaşım sistemi ile ilgili olduğu için uyurken sütyen takılmaması tavsiye edilir

 

Yatmadan önce sütyeninizi çıkarmayı unutursanız panik yapmazsınız.

 

Erkeklerin meme kanseri potansiyeli yok

 

Birçoğu erkeklerin meme kanseri için potansiyeli olmadığını düşünüyor. Kadınlarda riskler ve sonuçlar meme kanseri kadar tehlikeli olsa da. Sağlık bilgisi eksikliği nedeniyle, erkeklerde birçok meme kanseri vakası ileri bir aşamaya girdikten sonra bulunur.

 

GERÇEK

Kadınların göğüs ölçüleri aynı değil

 

Birleşik Krallık’taki bir araştırma enstitüsüne göre, kadınların% 99’unda meme şekli eşit değil. Eğer fark edersen panik yapma anne.

 

Boyut ve şekil farkı hormonal bir faktördür. Çoğu kadın sol memenin neden daha büyük olduğunu anlamıyor. Bunun nedeni, sol memenin daha hassas olmasıdır.

 

Sigara içmek göğüslerin sıkı olmamasına neden olabilir

 

Sağlıklı bir yaşam tarzı yaşamıyorsanız, meme sağlığı çok etkilidir. Sigara içmek gibi örnekler. Amerika Birleşik Devletleri Kentucky Üniversitesi’nde yapılan araştırma, sigara içmenin, göğüsler de dahil olmak üzere elastikiyeti artırabilen ciltte protein üretimini engelleyebileceğini belirtiyor.

 

Sütyen bedeni asla aynı olmayacak

 

20-30 yaşlarında göğüsleriniz gelişmeye devam edecek. Yani bu, sütyen bedeninizin yıldan yıla aynı kalacağı anlamına gelmez. Bu nedenle, göğüslerinizi rahatça örten yeterli sayıda bardağa sahip bir sütyen seçin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.