Travazol krem nedir? Travazol krem nelere iyi gelir? yan etkileri

Travazol krem cildinizde oluşan pişik, mantar, ağır iltihap ve egzema gibi rahatsızlıkların tedavisi için kullanılan medikal bir kremdir. Travazol kremin virüsler üzerinde bir bir etkisi yoktur. Özellikle çocuklarda görülen kızamık, uçuk ve su çiçeği gibi rahatsızlıklarda traol vazkremi kesinlikle kullanmamalısınız.

16.06.2023
Travazol krem nedir? Travazol krem nelere iyi gelir? yan etkileri

Travazol krem nelere iyi gelir.. Vajinadaki kaşıntı ve mantar sorununa karşı doktorlar tarafından sürekli yazılan bir ilaçtır. Düzenli olarak günde 2 kez nohut büyüklüğünde sürdüğünüzde şifa bulacaksınız. Genital bölgedeki pişikler, bakteriler, mantarlar üzerinde de çok etkilidir. Bu bölgeyi de iyice temizledikten sonra günde 2 kez kullanmalısınız. Travazol krem nedir? Travazol krem nelere iyi gelir? yan etkileri ayrıntılar için okumya devam edin.

 

Travazol Krem mantar için kullanılır mı?

 

Ayak mantarı ilaçları içinde en etkili olanlardan bir tanesidir. Genellikle günde iki defa mantarlı bölgenin üzerine sürülmesi yeterlidir. Ancak doza doktorun karar vermesi daha doğrudur. Ayaklar temizlendikten sonra ince bir tabaka halinde sürülmesi yeterlidir.

 

Vajina Mantarina hangi krem iyi gelir?

 

Vajina kaşıntısına iyi gelen ilaçlar şu şekilde;

 

≈ Tiokonazol.

 

≈ Butokonazol.

 

≈ Fentikonazol Nitrat.

 

≈ Mikonazol.

 

≈ Sertakonazol.

 

≈ Fluconazole.

 

≈ Klotrimazol.

 

≈ İzokonazol nitrat.

 

Travazol Krem Nasıl Kullanılır?

 

Travazol kremi rahatsızlığı olan bölgeye uygulamadan önce cildinizi sabunlu su ile temizlemelisiniz.

 

Kremi sürdükten sonra sürdüğünüz bölgenin üzerini kapatmamalısınız. Yarım saat kadar hava alacak şekilde beklemelisiniz.

 

Düzenli bir şekilde kullanırsanız travazol kremin etkilerini çok hızlı bir şekilde görmeniz oldukça yüksektir.

 

Not: Bu içerik sadece rehberlik amaçlı olup kişisel ihtiyaçlarınıza göre tasarlanmamıştır. İçerik, uzman tıbbi tavsiye yerine geçmez,

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.