Cinsel İlişki Kadınlar İçin Gerekli Mi?

Op. Dr. Ayşe Duman’la kadın sağlığına bütüncül yaklaşım.. Cinsel ilişki kadınlar için gerekli mi?

Cinsel ilişki kadınlar için gerekli mikısaca Op. Dr. Ayşe Duman’ın video anlatımı

 

Cinsel ilişki kadınlar için gerekli mi diye soruyoruz ve bu bilgi, akıl çağında buna cevap vermeye çalışıyoruz. Tabiki gerekli çünkü erkek bedeni gibi kadın bedeninde de yaratılmış her organ kendi fonksiyonunu icra etmek zorunda.

 

Zihin ve beden bütünlüğünün faydası için. Bu bilgi ve inançla baktığımızda ki bu imanla bakmamız lazım çünkü eğer bedene bir fonksiyon verildiyse bir program konduysa bir organ yaratıldıysa bunun zihin beden bütünlüğünde, bütüne bir hizmeti ve faydası vardır. Yani kadın cinsel organlarını, erojen bölgelerini, cinsel hazlarını tabiki kullanmak ve hayata geçirmek zorundadır. Nasıl gözünüzü kullanmaktan imtina etmiyorsunuz, nasıl duymaktan utanmaz, nası yürümek onun en gerekli ihtiyacıdır tıpkı bunun gibi sevişmek, orgazm olmak, cinsel istekli ve arzulu olmak yaradılış programının en tabi davranışlarıdır.

 

Bunlardan utanmak, kendini sakınmak, kendine layık görmemek alt bilincinde kendi bedenine ne kadar yanlış yaklaştığını, kendi beden programını, biyolojisini ne kadar yanlışlarla kabullendiğini gösteriyor. Her zaman söylediğim gibi bizlere bahşedilen beden fonksiyonlarımızı, yaradılış programımıza ve fabrika ayarlarımıza uygun kullanmalıyız.

 

Bir NOT; Tüm söylenenler bilgi amaçlıdır, tanı ve tedavi için doktorunuza başvurunuz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.